Prisijungti prie paskyros

arba prisijungkite su slaptažodžiu
Prisijungimo vardas *
Slaptažodis *
 
Jūsų pirkinių krepšelis yra tuščias!

1. Bendrosios nuostatos

1.1. Šios privatumo sąlygos (toliau - „Sąlygos“) reglamentuoja pagrindinę tvarką ir principus, kuriais remiantis Pardavėjas  (toliau - „Pardavėjas“) tvarko elektroninės internetinės parduotuvės www.aromajoy.lt (toliau - parduotuvė) Pirkėjų (toliau - „Pirkėjas“) asmens duomenis.

1.2. Pirkėjų asmeninių duomenų tvarkymą nustato šios sąlygos ir LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą.

1.3. Pardavėjas įsipareigoja parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų, bei Juridiniams asmenims kurie savo veiklą yra užregistravę LR nustatyta tvarka.

2. Registracijos pateikimo taisyklės

2.1. Pirkėjas registracijos formoje savanoriškai nurodo informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Pirkėjas pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, Pardavėjas turi teisę pakartotinai užklausti apie pateiktų duomenų teisingumą, panaikinti Pirkėjo registraciją ir ištrinti duomenis. Pardavėjas savo nuožiūra gali apriboti Pirkėjoi galimybes naudotis parduotuve.

2.2. Pardavėjas gerbia kiekvieno Pirkėjo, kuris lankosi parduotuvėje, teisę į privatumą. Pardavėjas renka ir naudojame Pirkėjo duomenis (vardą, pavardę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą el. parduotuvės registracijos formoje nurodytą informaciją) tam, kad:

2.2.1. apdorotu Pirkėjo prekių ar paslaugų užsakymus,

2.2.2. išspręstu problemas, susijusias su prekių teikimu arba pristatymu,

2.2.3. įvykdytume kitus sutartinius įsipareigojimus.

2.3. Pirkėjo duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

2.4. Ne asmeninius Pirkėjo duomenis (prekių kiekis, prekių paskirtis ir kiti  duomenys, susiję su įsigytomis prekėmis, Pardavėjas gali naudoti savo statistiniais tikslais. Toks statistinių duomenų rinkimas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Pirkėjo asmens tapatybės. Patrdavėjas pasilieka teisę statistinius duomenis perduoti trečiajai šaliai.

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1. Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims tik punkte 2.2. numatytais atvejais.

3.2. Pardavėjas niekada neperduoda Pirkėjo asmens duomenų trečiosioms šalims, negaves Pirkėjo sutikimo, išskyrus LR įstatymų nustatytais atvejais. 

4. Asmens duomenų pakeitimas ir atnaujinimas

4.1. Pirkėjas turite teisę keisti ir atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją savarankiškai, bet kuriuo metu.

4.2. Pardavėjas siekdamas efektyviai įgyvendinti Pirkėjo prekių ar paslaugų užsakymą, gali prašyti Pirkėjo atnaujinti duomenis.

5. Informacijos ar pretenzijos perdavimas

5.1. Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami pardavėjui elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paštu adresu UAB Infranet Ukmergės gatvė 315B, LT-06306, Vilnius.

5.2. Atsakymą Pirkėjui Pardavėjas pateikia tokia forma ir adresu kokia (-iu) buvo gauta iš pirkėjo.

6. Asmens duomenų tvarkymas

Pirkėjas sutinka, kad asmens duomenys, kuriuos Pirkėjas savo noru pateikė registracijos formoje, būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.

7. Taisyklių keitimas

7.1. Pardavėjas turi teisę keisti Privatumo sąlygas, apie tai pranešdami parduotuvėje atskiru skelbimu 30 dienų laikotarpyje nuo taisyklių pakeitimo dienos.

7.2. Jeigu Pirkėjas po sąlygų pasikeitimo ir toliau naudojasi parduotuvės teikiamomis paslaugomis arba parduodamomis prekėmis, tai traktuojama, kaip Pirkėjo sutikimu su pasikeitusiomis Privatumo salygomis

8. Baigiamosios nuostatos

8.1. Šioms Privatumo sąlygoms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė.

8.2. Visi nesutarimai dėl šių taisyklių vykdymo yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka Vilniuje.

Pristatymas nemokamas Lietuvoje nuo 25 Eurų

Prekių atsiėmimas Omniva terminaluose

Apmokėjimas visų bankų mokėjimo sistemose